Back2Me Academy - Access Bars - Rust en ontspanning
Access Bars®

Eindelijk écht rust in je hoofd

Verlang jij naar rust in je hoofd? Een heerlijk ontspannen gevoel? Kom dan eens ervaren wat een Acces Bars® behandeling voor je kan doen. 

Effecten van een behandeling kunnen bijvoorbeeld zijn:

Wat houdt een Access Bars® behandeling in? Je ligt comfortabel op de behandeltafel, gewoon met je kleding aan. Als je wilt krijg je nog een lekkere warme deken over je heen en verder hoef je even helemaal niks…

1,5 uur afschakelen en quality time voor jezelf!

Terwijl je lekker ligt, raak ik afwisselend 32 verschillende punten op je hoofd heel licht aan. Deze punten staan in verbinding met de energiebanen in je lichaam. Door de lichte aanraking kunnen ze ontladen, waardoor spanning afneemt. Dit helpt je lijf om bijvoorbeeld gedachten en gevoelens op een hele rustige, ontspannen manier los te laten. Het is de ultieme anti-stress behandeling! 

Jij hoeft alleen maar te liggen en te ervaren. Je mag in slaap vallen, je mag kletsen, en als je helemaal niets wilt zeggen is dat ook helemaal oké. Voor het effect van de behandeling maakt dat niet uit.

Als je na 1,5 uur weer van de tafel afstapt, voel je rust, ontspanning en ruimte in je hoofd en in je lichaam. En het mooie is dat deze effecten ook na de behandeling nog lang doorwerken.

Wil je het zelf een keertje komen ervaren bij mij thuis in Etten-Leur? Via onderstaande knop kun je contact met me opnemen. Voel je welkom!

Waarom Access Bars®?

Gedurende de dag komen er allemaal prikkels bij ons binnen. Zonder dat we het doorhebben verzamelen we die en slaan we die ergens op in ons systeem. En dat doen we al ons hele leven lang 😉. Lang niet al die prikkels zijn nuttig. Sterker nog, met hoe wij tegenwoordig leven, zijn die prikkels vaak zelfs (heel) belastend.

Door middel van het laten ‘runnen’ van je bars tijdens een Acces Bars® behandeling, geef je je lichaam de kans om deze belastende prikkels los te laten. Het resultaat is dat jij je rustiger en meer ontspannen voelt. Je hoofd voelt weer helder en opgeruimd.  

‘Ik heb me in 25 jaar niet meer zo ontspannen gevoeld!’

back2Me intuïtief coachtraject

Voor wie is Access Bars® geschikt?

De positieve effecten van een Access Bars® behandeling zijn voor iedereen fijn, van jong tot oud. Want niet alleen wij, ook onze kids hebben een hoop prikkels te verwerken op een dag!

Access Bars® biedt uitkomst voor kinderen en volwassenen die:

‘Zelfs na een paar dagen voel ik me nog steeds heerlijk ontspannen. Echt een relax moment voor mezelf!’

Ervaringen van anderen

Inmiddels heb ik al heel wat cadeautjes uit mogen delen. Want zo voelt het elke keer weer als ik een behandeling mag geven: als een cadeautje! 

Blader hieronder door een aantal ervaringen van zowel kinderen als volwassenen die dit cadeautje hebben mogen ontvangen:     

Gun jij jezelf ook zo’n ontspannen cadeau? Of ken je iemand aan wie je dit graag cadeau wilt geven? Informeer dan naar de mogelijkheden van een cadeaubon. Ik kijk ernaar uit om je deze fijne behandeling van rust & ontspanning te geven!   

Duur & investering

Klaar om van je hoofd naar je hart te zakken?

Je bent van harte welkom bij mij thuis in Etten-Leur of in de Pipowagen bij Natuurhuis Dichtby in Ruchpen.
Kies je voor een behandeling bij mij thuis, dan maak je ook kennis met onze lieve katers Billy & Binky. Zij dragen op hun eigen manier ook graag een steentje bij aan de behandeling, de ene keer door er lekker bij te komen liggen en de andere keer worden ze juist actief en speels. Mocht je het prettiger vinden dat ze er niet bij zijn tijdens de behandeling, kan dat uiteraard ook. 

Een behandeling voor een volwassene duurt 5 kwartier tot 1,5 uur. Voor een kind is de behandeling korter, tussen 30-45 minuten.

Prijzen volwassenen:

Losse sessie € 79,- VOORJAARSACTIE t/m april 2024: €70,-
Strippenkaart 3 sessies € 225,- (6 maanden geldig, € 75,- per behandeling) VOORJAARSACTIE t/m april 2024: €200,- 
Strippenkaart 6 sessies € 399,- (12 maanden geldig, € 66,50 per behandeling) VOORJAARSACTIE t/m april 2024: €350,- 

Prijzen kinderen (t/m 15 jaar): 

Losse sessie € 39,-
Strippenkaart 3 sessies € 105,- (6 maanden geldig, € 35,- per behandeling)
Strippenkaart 6 sessies € 195,- (12 maanden geldig, € 32,50 per behandeling)

De strippenkaarten zijn overdraagbaar, zodat je met je partner of andere gezinsleden kan delen. 

Verhindering / no-show 

Het afzeggen of verzetten van een afspraak kan altijd. Als je dit uiterlijk 24 uur van te voren doet, breng ik geen kosten in rekening. Binnen 24 uur bereken ik 50% van de kosten naar je door. Indien je niet op komt dagen breng ik het gehele bedrag in rekening. 

Maar ik kan je verzekeren dat je dit cadeautje aan jezelf niet zomaar aan je voorbij zal willen laten gaan ;-)! 

Dit zeggen anderen over Back2Me Academy

Coaching - EFT - Access Bars behandelingen

Afspraak inplannen

Gun jezelf Rust & ontspanning

Bel me op 06 48506902 of stuur een berichtje via onderstaand formulier.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Waar Back2Me Academy jou mee helpt

Alles wat ik binnen mijn praktijk Back2Me Academy aanbied, is erop gericht jou terug naar jezelf te brengen:  

Je kunt bij mij niet alleen terecht voor Access Bars® behandelingen, maar ook voor intuïtieve coaching en EFT (Emotional Freedom Techniques). Ik ben ervan overtuigd dat verbinding met de ander, begint met de verbinding met jezelf. Ik help je om weer voor jezelf te kiezen, om van je hoofd naar je hart te zakken. Ik geef je graag de tools in handen om weer dicht bij jezelf te komen en te blijven, zodat je keuzes kunt gaan maken waar jij blij van wordt en die passen bij jouw pad.

Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter je voor de mensen om je heen kan zorgen. Zelfliefde is de kern om goed te kunnen functioneren en er te kunnen zijn voor de ander! 

Meer weten over wat ik aanbied binnen mijn praktijk?     

Spread the love, joy and energy 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders