Gratis Tapping Meditaties

Kom al meteen dichter bij jezelf

Begin met loslaten van spanning en negatieve gedachten voor direct meer rust. Laat je (s)tap voor (s)tap meenemen in de video’s en ervaar de ontspannende kracht van tappen (EFT). Nieuwsgierig wat EFT is? In de video leg ik je de basis uit. 

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe Tapping Meditaties worden toegevoegd en van ander Back2Me Academy nieuws. Je kunt je op elk gewenst moment hiervoor afmelden. 

Gratis Tapping Meditaties

Kom al meteen dichter bij jezelf

Begin met loslaten van spanning en negatieve gedachten voor direct meer rust. Laat je (s)tap voor (s)tap meenemen in de video’s en ervaar de ontspannende kracht van tappen (EFT). Nieuwsgierig wat EFT is? In de video leg ik je de basis uit. 

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe Tapping Meditaties worden toegevoegd en van ander Back2Me Academy nieuws. Je kunt je op elk gewenst moment hiervoor afmelden. 

Spread the love, joy and energy 

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders