Back2Me Academy - Coaching terug naar jezelf met persoonlijke begeleiding
Intuïtieve coaching

Terug naar jezelf met persoonlijke begeleiding

Hoe lekker zou het zijn als je weer gewoon lekker in je vel zit? Je voelt je ontspannen, je hebt rust in je hoofd en in je lijf. Je weet wat je wilt, je voelt vertrouwen en je voelt je krachtig. Je maakt keuzes die bij jou passen, keuzes waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Hoe zou jouw leven er dan uitzien?

Ik begeleid je met liefde terug naar jezelf 

Je ontdekt wat jij nodig hebt om dicht bij jezelf te komen en te blijven!

Hoe gaat het in zijn werk?

Jezelf met liefde op de eerste plaats zetten

Het gevoel dat ik jou graag wil geven is dat er alle tijd is om je verhaal te doen en tot de kern te komen. Zonder druk van de klok. Ik werk daarom met sessies van 1,5 tot 2 uur, zodat er alle tijd en aandacht voor jou is. Zodat je écht stappen vooruit gaat maken.

Als intuïtief coach werk ik niet volgens een vast protocol: jij mag je verhaal doen en delen wat je graag kwijt wil en van daaruit gaan we verder. Naast dat ik naar je luister, gaan we ook met verschillende technieken aan de slag die jou op dat moment het beste helpen. Dit kan bijv. een meditatie zijn, een visualisatie, een intuïtief schrijfoefening of één van de andere technieken die helpen om van je hoofd naar je hart te zakken.

Een techniek waar ik graag mee werk door de snelle en goeie resultaten, is EFT (Emotional Freedom Techniques), oftewel tappen. En nee, dat betekent niet dat we samen een dansje gaan maken door de huiskamer ;-). Tappen is een heel simpele, maar krachtige techniek die heel goed ingezet kan worden om terugkerende emoties definitief los te laten, patronen te doorbreken en overtuigingen om te buigen. Het helpt je om te ontspannen en rust in je hoofd te krijgen.  

‘Tijdens de coaching met Lonneke kreeg ik tools in handen die me op meerdere lagen hebben geholpen’

Podcast via Springcast

Wat mag je verwachten?

Waar ik je vooral mee help is om rust in je hoofd te krijgen en weer voor jezelf te leren kiezen. Door je te begeleiden van je hoofd naar je hart, kom je weer in verbinding met je intuïtie. Vaak proberen we problemen op te lossen door er maar hard over na te denken en er veel mee bezig te zijn. Of we zoeken de oplossing buiten onszelf, bij iets of iemand waar we eigenlijk geen invloed op hebben. Of we blijven maar om het echte probleem heen draaien door ons telkens op randzaken te richten. Uiteindelijk brengt dat alleen maar meer onrust en frustratie. 

Ik ga er vanuit dat jij de antwoorden al in jou hebt. Het enige wat je nog nodig hebt, is de rust en de helderheid in jezelf terugvinden om die antwoorden te kunnen ontvangen. Ik geef jou graag de tools in handen om die rust en helderheid weer te kunnen creëren voor jezelf. 

De rust waar je naar verlangt, begint bij jou

Ervaringen van anderen

Dankzij intuïtieve coaching bij Back2Me Academy: 

Duur & investering

Klaar om weer terug naar jezelf te gaan?

Je bent van harte welkom bij mij thuis in Etten-Leur voor één of meerdere intuïtieve coaching sessies. Het is ook mogelijk om de sessies online te doen. Een sessie duurt gemiddeld tussen de 1,5 tot 2 uur en kan zowel overdag als ‘s avonds gepland worden. 

Investering:

Kennismaking Back2Me sessie gratis

Losse sessie € 139,-

Pakket 5 sessies €599,- 

Maatwerktraject via bijvoorbeeld de werkgever: in overleg

Verhindering / no-show 

Het afzeggen of verzetten van een afspraak kan altijd. Als je dit uiterlijk 24 uur van te voren doet, breng ik geen kosten in rekening. Binnen 24 uur bereken ik 50% van de kosten naar je door. Indien je niet op komt dagen breng ik het gehele bedrag in rekening. 

Waar Back2Me Academy jou mee helpt

Alles wat ik binnen mijn praktijk Back2Me Academy aanbied, is erop gericht jou terug naar jezelf te brengen:  

Je kunt bij mij niet alleen terecht voor Intuïtieve coaching, maar ook voor  Access Bars® behandelingen en EFT (Emotional Freedom Techniques). Ik ben ervan overtuigd dat verbinding met de ander, begint met de verbinding met jezelf. Ik help je om weer voor jezelf te kiezen, om van je hoofd naar je hart te zakken. Ik geef je graag de tools in handen om weer dicht bij jezelf te komen en te blijven, zodat je keuzes kunt gaan maken waar jij blij van wordt en die passen bij jouw pad.

Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter je voor de mensen om je heen kan zorgen. Zelfliefde is de kern om goed te kunnen functioneren en er te kunnen zijn voor de ander.

Afspraak inplannen

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me op 06 48506902, stuur een mailtje naar lonneke@back2me-academy.nl of stuur een berichtje via onderstaand formulier.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een gratis Back2Me gesprek in te plannen, zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken om te voelen wat ik voor jou en jouw gezin kan betekenen. Dit mag zowel bij mij thuis in Etten-Leur zijn of online. 

Over mij

Waarom Doe ik wat ik doe?

Mijn scheiding bleek mijn wake-up call om terug naar mezelf te gaan. Ik kwam erachter dat ik me makkelijk aanpaste aan de ander en daardoor mezelf wegcijferde. Ik wilde het graag heel goed doen en ‘zoals het hoort’. Daardoor stond ik weinig stil bij wat ik zelf wilde, voelde of nodig had. Zo was ik ongemerkt steeds verder van mezelf af komen te staan.

Ik kwam erachter hoe belangrijk het is om weer terug naar jezelf te gaan: daar begint alles mee. Jij bent de leider van je eigen leven, maar veel te vaak geven we onze kracht weg aan anderen. Om goedkeuring te krijgen, niet afgewezen te worden, er bij te willen horen, de lieve vrede te bewaren: noem het maar op. Door terug naar jezelf te gaan, goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar wat jij nodig hebt pak je je eigen kracht weer terug. Een liefdevolle relatie met de ander, begint met een liefdevolle relatie met jezelf! 

Over mij

Veelgestelde vragen

Gratis Back2Me sessie

  • Tijdens de Back2Me sessie gaan we helder krijgen wat jij nodig hebt om je weer jezelf te voelen na het relatiegedoe.
  • Je krijgt oefeningen die je al meteen meer rust in je hoofd en in je lijf geven. 
  • Je leert een simpele, maar zeer krachtige techniek waarmee je definitief los kunt laten wat je niet meer dient (gevoelens, gedachten, emoties en zelfs overtuigingen).

De Back2Me sessie is voor jou geschikt als jij:

  • Terug naar jezelf wilt na een vervelende tijd
  • Voelt dat je weer van overleven naar leven wil gaan
  • Er klaar voor bent om al het gedoe achter je te laten
  • Weer voor jezelf wil kiezen en de leiding wil nemen over je eigen leven
  • Voelt dat je nu vast zit en graag weer vooruit wil

Als je nu nog midden in je scheiding zit komt de Back2Me sessie waarschijnlijk nog iets te vroeg voor je. De Back2Me sessie is echt bedoelt voor jou als je klaar bent om verder te gaan, om al het gedoe achter je te laten en de volgende stap te zetten. 

De Back2Me sessie levert je helderheid, opluchting en rust op. Na de sessie voel je het vertrouwen dat je weer vooruit kunt gaan en al het gedoe achter je kan gaan laten.

En we gaan tijdens de sessie al meteen aan de slag met loslaten wat je niet meer dient!  

Klik op de knop ‘Back2Me sessie inplannen’ en je ziet meteen wanneer er nog plaats is. Zit er geen geschikt moment voor je tussen of wil je me liever eerst spreken? Bel me dan op 06 48506902. Dan prikken we samen een moment dat het wel uitkomt.   

Ja, dit is een kennismakingsgesprek. Het verplicht je verder tot niets. Het succes van het coachtraject hangt ook af van de klik tussen jou en mij. Ik vind het daarom heel belangrijk dat we elkaar eerst wat beter leren kennen voordat je besluit te investeren in jezelf met een coachtraject bij mij.    

Spread the love, joy and energy 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders