Back2Me Academy- Over mij Back2Me Academy

Mijn weg naar Back2Me Academy

Mijn weg naar Back2Me Academy

Leuk dat je me wat beter wilt leren kennen! Ik ben Lonneke Messelink (1982), intuïtief coach, EFT & Access Bars® practitioner en trotse mama van twee zonen (2010 en 2013).

Mijn scheiding in 2013 betekende een kantelpunt in mijn leven. Ik had het totaal niet aan zien komen. In plaats van dat mijn gezin compleet was, werd ik ineens volledig teruggeworpen op mezelf. Ik kwam voor de taak te staan om mijn baby en peuter in co-ouderschap op te voeden en mezelf weer terug te vinden na deze flinke tegenslag. Daar had ik kracht voor nodig.

Om die kracht te vinden in mezelf ging ik me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer ik leerde over wat je zelf kunt doen om de leiding over je eigen leven te nemen, hoe sterker mijn drive werd om jou hier ook bij te helpen.     

Verbinding met mezelf kwijt

Hoe beter ik mezelf leerde kennen, hoe meer ik erachter kwam dat ik gaandeweg de verbinding met mezelf steeds meer was kwijtgeraakt. Mijn scheiding bleek mijn wake-up call om me weer met mezelf te gaan verbinden.

Ik bleek bijvoorbeeld een kei in het mezelf aanpassen aan de ander. Ik wilde het heel graag goed doen en ‘zoals het hoort’. Daardoor stond ik weinig stil bij wat ik zelf wilde, voelde of nodig had. Zo was ik ongemerkt steeds verder van mezelf af komen te staan. Om me weer krachtig te voelen mocht ik dus terug naar mezelf gaan: mijn eigenwaarde, zelfliefde en zelfvertrouwen vergroten. Dat is waar ik jou nu ook heel graag mee help met mijn bedrijf Back2Me Academy!    

Achtergrond & opleiding

Via mijn universitaire opleiding Algemene Gezondheidswetenschappen was ik al bekend in de gezondheidszorg. Om mijn wens om jou te kunnen helpen op een professionele manier aan te pakken, heb ik de volgende opleidingen afgerond:

 • NLP practitioner (2016)
 • De Nieuwe Coach opleiding (2018)
 • Intuïtief coachen (2019, door de EMCC geaccrediteerde opleiding)
 • Touch for Health I & II (2019)
 • EFT practitioner en master (2020-2021)
 • Access Bars® practitioner (2021)

Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie, kennis en ervaring begeleid ik je met alle liefde weer terug naar jezelf. Zodat je vanuit verbinding met jezelf, weer de verbinding met de ander kan maken.

IMG_20191011_094748_019_verkleind

Mijn weg naar Back2Me Academy

Leuk dat je me wat beter wilt leren kennen! Ik ben Lonneke Messelink (1982), intuïtief coach, EFT & Access Bars® practitioner en trotse mama van twee zonen (2010 en 2013).

Mijn scheiding in 2013 betekende een kantelpunt in mijn leven. Ik had het totaal niet aan zien komen. In plaats van dat mijn gezin compleet was, werd ik ineens volledig teruggeworpen op mezelf. Ik kwam voor de taak te staan om mijn baby en peuter in co-ouderschap op te voeden en mezelf weer terug te vinden na deze flinke tegenslag. Daar had ik kracht voor nodig.

Om die kracht te vinden in mezelf ging ik me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer ik leerde over wat je zelf kunt doen om de leiding over je eigen leven te nemen, hoe sterker mijn drive werd om jou hier ook bij te helpen.     

Verbinding met mezelf kwijt

Hoe beter ik mezelf leerde kennen, hoe meer ik erachter kwam dat ik gaandeweg de verbinding met mezelf steeds meer was kwijtgeraakt. Mijn scheiding bleek mijn wake-up call om me weer met mezelf te gaan verbinden.

Ik bleek bijvoorbeeld een kei in het mezelf aanpassen aan de ander. Ik wilde het heel graag goed doen en ‘zoals het hoort’. Daardoor stond ik weinig stil bij wat ik zelf wilde, voelde of nodig had. Zo was ik ongemerkt steeds verder van mezelf af komen te staan. Om me weer krachtig te voelen mocht ik dus terug naar mezelf gaan: mijn eigenwaarde, zelfliefde en zelfvertrouwen vergroten. Dat is waar ik jou nu ook heel graag mee help met mijn bedrijf Back2Me Academy!    

Achtergrond & opleiding

Via mijn universitaire opleiding Algemene Gezondheidswetenschappen was ik al bekend in de gezondheidszorg. Om mijn wens om jou te kunnen helpen op een professionele manier aan te pakken, heb ik de volgende opleidingen afgerond:

 • NLP practitioner (2016)
 • De Nieuwe Coach opleiding (2018)
 • Intuïtief coachen (2019, door de EMCC geaccrediteerde opleiding)
 • Touch for Health I & II (2019)
 • EFT practitioner en master (2020-2021)
 • Access Bars® practitioner (2021)

Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie, kennis en ervaring begeleid ik je met alle liefde weer terug naar jezelf. Zodat je vanuit verbinding met jezelf, weer de verbinding met de ander kan maken.

Lonneke Messelink

Visie en missie

Mijn bedrijf draait dus om verbinding, in de eerste plaats de verbinding met jezelf. (Zelf)liefde, (zelf)compassie, (zelf)acceptatie en (zelf)vertrouwen zijn daarom belangrijke pijlers binnen mijn coaching. Ik geloof dat verbinding met de ander, begint met verbinding met jezelf. Meer lezen over hoe ik verbinding zie? In deze blog vertel ik er meer over.  

Ik geef je graag de tools in handen om gedachten, gevoelens, emoties, patronen en overtuigingen die je niet meer dienen, los te laten. Zo maak je weer ruimte voor rust in je hoofd en in je lijf. Ik ben ervan overtuigd dat hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter je voor de mensen om je heen kunt zorgen. Dat maakt de weg vrij voor een liefdevolle verbinding met elkaar.

Werkwijze

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat naast mindset ook het lichaam een belangrijke rol speelt om weer lekker in je vel te komen zitten en je weer krachtig te voelen. Tijdens mijn coaching sessies maak ik dan ook gebruik van EFT (Emotional Freedom Techniques, oftewel tappen). Hierbij klop je op verschillende punten op je hoofd en bovenlichaam, waardoor je je lichaam helpt ontspannen. Het mooie aan deze techniek is dat als je hem eenmaal onder de knie hebt, je hem altijd en overal zelf toe kunt passen om spanning los te laten en je weer te verbinden met jezelf.

Je kunt bij mij ook terecht voor Access Bars® behandelingen. Het fijne aan deze behandeling is dat je niks hoeft te zeggen. Door het heel licht aanraken van 32 verschillende punten op het hoofd, worden energieblokkades opgeheven en raakt het lichaam spanning kwijt. Na een behandeling van 1 tot 1,5 uur ga je ontspannen en met een opgeruimd hoofd weer naar huis.   

Lonneke Messelink

Visie en missie

Mijn bedrijf draait dus om verbinding, in de eerste plaats de verbinding met jezelf. (Zelf)liefde, (zelf)compassie, (zelf)acceptatie en (zelf)vertrouwen zijn daarom belangrijke pijlers binnen mijn coaching. Ik geloof dat verbinding met de ander, begint met verbinding met jezelf. Lees in deze blog meer over hoe ik verbinding met jezelf zie.   

Ik geef je graag de tools in handen om gedachten, gevoelens, emoties, patronen en overtuigingen die je niet meer dienen, los te laten. Zo maak je weer ruimte voor rust in je hoofd en in je lijf. Ik ben ervan overtuigd dat hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter je voor de mensen om je heen kunt zorgen. Dat maakt de weg vrij voor een liefdevolle verbinding met elkaar.

Werkwijze

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat naast mindset ook het lichaam een belangrijke rol speelt om weer lekker in je vel te komen zitten en je weer krachtig te voelen. Tijdens mijn coaching sessies maak ik dan ook gebruik van EFT (Emotional Freedom Techniques, oftewel tappen). Hierbij klop je op verschillende punten op je hoofd en bovenlichaam, waardoor je je lichaam helpt ontspannen. Het mooie aan deze techniek is dat als je hem eenmaal onder de knie hebt, je hem altijd en overal zelf toe kunt passen om spanning los te laten en je weer te verbinden met jezelf.

Je kunt bij mij ook terecht voor Access Bars® behandelingen. Het fijne aan deze behandeling is dat je niks hoeft te zeggen. Door het heel licht aanraken van 32 verschillende punten op het hoofd, worden energie blokkades opgeheven en raakt het lichaam spanning kwijt. Na een behandeling van 1 tot 1,5 uur ga je ontspannen en met een opgeruimd hoofd weer naar huis.   

Bekijk de video of beluister deze podcast om nog meer te horen over het verhaal achter Back2Me Academy. 

PS: de “Je bent goed genoeg-challenge’ waar ik het in de video over heb is inmiddels geweest. Laat het me weten als je toegang wil krijgen tot de besloten facebookgroep, dan kun je alsnog meedoen!  

Leuke weetjes over mij

Naast coachen word ik hier ook blij van:

 • Eén keer in de week leef ik me helemaal uit op de bokspaal tijdens de funboksles
 • Van tijd tot tijd gaat de muziek vol aan en gaan we dansend, zingend en springend door de huiskamer, of het nou carnavalsmuziek (jaja, Brabander he 😉), trance of hardstyle is
 • Van keihard (vals 😊) meezingen gaat mijn energie weer stromen (van Bon Jovi, Blof, de Beatles, Marco Borsato, Racoon tot Phil Collins en nog veel meer)
 • Ik laad op door in mijn eentje te wandelen in de natuur én van uit m’n dak gaan op een festival tussen duizenden andere mensen
 • Mijn favoriete serie op Netflix is Jane the Virgin (toen ze ook nog eens ging tappen (EFT dus) kon ze voor mij helemaal niet meer stuk 😉!)

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen? Klik hier:

IMG_20190714_143944_verkleind

Leuke weetjes over mij

Naast coachen word ik hier ook blij van:

 • Eén keer in de week leef ik me helemaal uit op de bokspaal tijdens de funboksles
 • Van tijd tot tijd gaat de muziek vol aan en gaan we dansend, zingend en springend door de huiskamer, of het nou carnavalsmuziek (jaja, Brabander he 😉), trance of hardstyle is
 • Van keihard (vals 😊) meezingen gaat mijn energie weer stromen (van Bon Jovi, Blof, de Beatles, Marco Borsato, Racoon tot Phil Collins en nog veel meer)
 • Ik laad op door in mijn eentje te wandelen in de natuur én van uit m’n dak gaan op een festival tussen duizenden andere mensen
 • Mijn favoriete serie op Netflix is Jane the Virgin (toen ze ook nog eens ging tappen (EFT dus) kon ze voor mij helemaal niet meer stuk 😉!)

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen? Klik hier:

Tips en inspiratie ontvangen? 

Door op ‘verstuur’ te drukken ga je ermee akkoord dat je email ontvangt van Back2Me Academy. Je kunt je hier op elk gewenst moment weer voor uitschrijven. 

Plan een Back2Me sessie

Bel me op 06 48506902 of stuur een berichtje via het onderstaande formulier.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de gratis Back2Me sessie in te plannen. Dit mag zowel individueel als met jullie samen zijn, online of bij mij thuis in Etten-Leur. 

Spread the love, joy and energy 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders