Zo kom je weer in verbinding met jezelf na scheiding of verbroken relatie met EFT

Podcast

Klik op de afbeelding om de podcast te beluisteren via Spotify
Podcast via Springcast
Geen Spotify? Klik dan op deze afbeelding om de podcast te beluisteren.

In deze podcast neem ik je een stukje mee in mijn verhaal. Ik vertel hoe mijn eigen scheiding in 2013 mijn wereld volledig op zijn kop zette en de aftrap betekende om de weg terug naar mezelf te vinden. 

Door het delen van mijn verhaal en wat mij geholpen heeft, hoop ik dat je een stuk herkenning vindt én dat het je vertrouwen geeft dat jij je ook weer veel beter kunt gaan voelen na de scheiding of breuk. 

Onderwerpen die aan bod komen:

Gratis Tapping Meditaties om direct dichter bij jezelf te komen

Vraag hieronder jouw GRATIS toegangscode aan om direct toegang te krijgen tot verschillende Tapping Meditaties. Laat je (s)tap voor (s)tap meenemen in de video’s en ervaar direct de ontspannende kracht van EFT! 

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe Tapping Meditaties worden toegevoegd en van ander Back2Me Academy nieuws. Je kunt je op elk gewenst moment hiervoor afmelden. 

Afspraak inplannen

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me op 06 48506902, stuur een mailtje naar lonneke@back2me-academy.nl of stuur een berichtje via onderstaand formulier.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een gratis Back2Me gesprek in te plannen, zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken om te voelen wat ik voor jou en jouw gezin kan betekenen. Dit mag zowel bij mij thuis in Etten-Leur zijn of online. 

Spread the love, joy and energy 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders