Testimonials - Back2Me Academy

Dit zeggen anderen over Back2Me Academy

Coaching - EFT - Access Bars behandelingen

Don , 42 jaar

Even kort over mezelf zonder echt in detail te treden. Ik ben een alleenstaande vader die na een langdurige slopende scheiding via de rechter nu co-ouderschap heeft over 2 kinderen zonder een ouderschapsplan. Daarnaast komen er nog wat andere niet onbelangrijke zaken kijken, die er samen voor gezorgd hebben dat ik symptomen ben gaan vertonen die op Burnout verschijnselen lijken. Ik voelde me er alleen voor staan omdat ik geen hulp kon vinden die me verder kon helpen wegens “gecompliceerde problematiek”.

Na een aantal burnout coaches gesproken te hebben die mij niet echt verder konden helpen, zat er 1 tussen die me doorverwezen heeft naar Lonneke. Ik heb haar website bekeken en meteen gebeld voor een afspraak om te kijken of ze iets voor me kon betekenen. De methode die Lonneke gebruikt was nieuw voor mij en ik heb het maar over me heen laten komen, baat het niet dan schaadt het niet was mijn instelling.

Het fijne van werken met Lonneke is dat je altijd het gevoel hebt dat je de tijd kan nemen die jij nodig hebt om je verhaal te uiten of tot de kern van het probleem te komen. Ze geeft aan wat de werkwijze is en visualiseert dit ook. Ze legt het duidelijk uit en …

probeert je zoveel mogelijk extra info te geven als je daar behoefte aan hebt. Maar de methode is heel doeltreffend, je moet echt met jezelf aan de slag en je hebt iemand die je daarbij heel fijn ondersteund. Lonneke denkt goed na over wat ze zegt en wat ze zegt snijdt hout. Ze werkt heel intuïtief, wat voor mij een nieuwe manier is, maar wel een heel prettige, achteraf is er ook gewoon een duidelijke lijn te vinden in mijn herstel. Ik vind Lonneke een ontzettend fijn persoon, die heel goed kan luisteren en de juiste conclusies kan trekken die je zelf vaak nog niet ziet. Let wel, je moet met jezelf aan het werk, dat is de enige manier dat je verder komt!

Wat me opvalt is dat Lonneke altijd heel prettig reageert, een positieve instelling en echt kennis van zaken heeft. Duidelijk is me dat ze ook echt een ervaringsdeskundige is en gewoon begrijpt waar je het over hebt, dat zie je in haar ogen. Ze is altijd heel bereid om vragen te beantwoorden, ook via de app. En naast dit heb ik al meerdere zeer bruikbare tips van haar gehad die je helpen als alleenstaande ouder. Ik ben er nog niet, maar ik ga er komen met de hulp van Lonneke!

Dus als je echt terug naar jezelf wil na een vervelende tijd, ben verstandig en bel Lonneke!

Groetjes Don

Natasja, 41 jaar

De herkenning die ik vond bij Lonneke was heel fijn. Het gaf me het gevoel dat ik mocht voelen wat ik voelde. En doordat zij het proces al doorlopen had, werd ik gekalmeerd door de stip aan de horizon die zij presenteerde. 

Haar rustige geduldige stem, samen met haar geduld en begrip, vormden een veilige plek om mijn boosheid te kunnen uiten. Het is fijn om daarin begrepen te worden. 

Lonneke gaf me tools op meerdere lagen. Energetisch terug te koppelen naar patronen die er al waren voordat ik de relatie kreeg. Waardoor ik de verantwoordelijkheid kon nemen voor mijn eigen gevoel, empowered kon voelen en mezelf kon helen. Bij Lonneke sta jij centraal, telkens weer. Ze kan ongelooflijk goed luisteren. Echt luisteren! 

Imke, 40 jaar

Lonneke’s open, luisterende houding en manier van vragen stellen maakte mij aan het denken. Het traject heeft me meer bewust gemaakt over wie ik ben en wat ik doe. Wat voor invloed ik zelf kan hebben op bepaalde situaties, dat ik daarin een keuze heb hoe ik ermee omga. 

Saskia, 40 jaar

Het traject heeft me zeker verder gebracht. Door naar mijn gevoel te gaan weet en voel ik vooral wat ik echt wil na een jarenlange zoektocht. Ook geleerd dat ik stap voor stap moet gaan. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, erg blij met het resultaat! 

Meer weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me op 06 48506902 of stuur een berichtje via het onderstaande formulier.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om het gratis Back2Me gesprek in te plannen. Dit mag zowel bij mij thuis in Etten-Leur zijn of online. 

Gratis Tapping Meditaties om direct dichter bij jezelf te komen

Vraag hieronder jouw GRATIS toegangscode aan om direct toegang te krijgen tot verschillende Tapping Meditaties. Laat je (s)tap voor (s)tap meenemen in de video’s en ervaar direct de ontspannende kracht van EFT

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe Tapping Meditaties worden toegevoegd en van ander Back2Me Academy nieuws. Je kunt je op elk gewenst moment hiervoor afmelden. 

Spread the love, joy and energy 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders