Opstellingen & EFT

Een krachtige combinatie

Heb je het gevoel dat je vastloopt, maar kun je er niet goed de vinger opleggen waar dat nou door komt? Dan nodigen Natasja en Lonneke je van harte uit om deel te nemen aan een Opstelling gecombineerd met EFT (Emotional Freedom Technique). Deze combinatie geeft inzicht in jouw stuk, als een spiegel, én helpt je de lading van je emoties op gezonde wijze te doorvoelen en ontladen. 

Wat is een Opstelling?

Inzicht in waar jouw gedrag vandaan komt

Een Opstelling is een representatie van het systeem dat hoort bij de vraag die je hebt als opsteller. De Opstelling geeft jou inzicht in de onderstroom van jouw systeem, waar (grotendeels onbewust) jouw handelingen uit voortkomen.

Tijdens de Opstelling brengt de vraagsteller een vraagstuk in waar hij of zij graag meer inzicht over wil krijgen. De andere deelnemers aan de Opstelling zijn ‘representanten’. Onder begeleiding van Natasja plaatst de vraagsteller de representanten in de ruimte en ontstaat er als het ware een levende foto. Deze foto beweegt en toont de verborgen verbanden die we hebben met het grotere geheel waar we onderdeel van zijn. 

Ervaring is niet nodig om deel te willen nemen aan een Opstelling. Natasja begeleidt iedereen stap voor stap. Je zult merken dat niet enkel de vraagsteller inzicht ontvangt. Ook als toeschouwer of representant zul je ten diepste bewogen worden door de Opstelling.

Een Opstelling maakt zichtbaar wat er in de onderstroom speelt. Dit opent de deur naar verandering. 

Wat is EFT

Wat is EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom Technique en wordt ook wel tappen genoemd. Het valt onder de Energetische Psychologie en het is gebaseerd op de aanname dat de oorzaak van alle negatieve emoties een verstoring is in het energiesysteem van het lichaam.

Een stressvolle gebeurtenis, zoals een scheiding, gaat bijvoorbeeld gepaard met emoties als verdriet, machteloosheid, angst, gemis, schuld, schaamte, frustratie, boosheid, wrokgevoelens, rouw en hartzeer. Zolang deze gevoelens en emoties niet herkend en erkend worden, kunnen deze onbewust een grote invloed hebben op je leven, waardoor je het gevoel kunt hebben dat je vastloopt. 

Met EFT kun je op een hele vriendelijke manier de lading van deze emoties afhalen, waardoor de energie weer kan stromen. Het resultaat is meer rust, helderheid en ruimte voor compassie voor jezelf en de ander. Op https://back2me-academy.nl/eft/ kun je meer lezen over EFT en toegang aanvragen tot een aantal gratis Tapping Meditaties, om meteen te ervaren wat tappen voor jou kan doen. 

Opstelling en EFT: een krachtige combinatie

Heling op een diepe laag

Tijdens de sessies die Natasja en Lonneke aanbieden gaan we deze twee mooie technieken combineren, zodat er op een nog diepere laag heling plaats kan vinden. Natasja verzorgt de begeleiding tijdens de Opstelling en Lonneke neemt je mee in een begeleide Tapping Meditatie, afgestemd op datgene wat op dat moment nodig is. 

Wil je alvast kennismaken met de kracht van EFT? Via deze link krijg je toegang tot een aantal gratis Tapping Meditaties, inclusief videos met uitleg en tips. 

Wil je dit ook ervaren?

Data:
Donderdagavond 12 oktober 2023. Er is plek voor twee vraagstellers en 8 representanten.

Inloop: 18.30u
Start: 19.00u
Duur: uiterlijk tot 22.00u
Locatie: Oosterhout NB (na inschrijving ontvang je het adres)

Maandagochtend 23 oktober 2023. Er is plek voor twee vraagstellers en 6 representanten.

Inloop: 09.30u
Start: 10.00u
Duur: uiterlijk tot 13.00u
Locatie: Teteringen (na inschrijving ontvang je het adres)

Kosten vraagsteller: 55 euro
Kosten representant: 15 euro

Aanmelden voor één of allebei deze data kan door een berichtje te sturen via onderstaand formulier. Geef daarbij aan of je als vraagsteller of representant deel wilt nemen en op welke datum.

Je ontvangt per WhatsApp of email bericht terug met meer informatie en een betaallink. Na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Natasja (06 171 44 526) of Lonneke (06 485 06 902). 

Aanmelden Opstellingen & EFT sessie

Komen deze data niet goed uit? We plannen regelmatig nieuwe data. Wil je daarvan op de hoogte worden gehouden? Laat het ons weten via bovenstaand formulier. 

Natasja Jonckheere

Over Natasja

Vanuit het doorlopen van een ingewikkelde jeugd met verschillende onveilige situaties, loopt Natasja in haar leven een traject door dat constant in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling, groei, bewustzijn, maar ook creativiteit. 

Dat laatste was gelukkig ook in haar jeugd aanwezig en heeft haar de kracht gegeven om situaties vanuit verschillende hoeken te bekijken. Nu is Natasja gegrepen door de kracht van Opstellingen die de onderstroom van patronen laat zien waarmee je je eigen leven dagdagelijks onbewust creëert. 

Door veel fenomenen te herkennen kan ze de systemen die in mensen hun patronen aanwezig zijn goed doorzien. Dit stelt haar bij het begeleiden van Opstellingen in staat om veiligheid te bieden als spaceholder en mee te werken met de spiegel van een Opstelling. Herkennen doet immers erkennen en geeft ruimte aan alles wat aanwezig is, waardoor de deur naar een nieuwe ruimte op een kier komt te staan. 

Zo blijven we ontwikkelen en groeien, een leven lang. 

Lees hier ook de blog van Natasja over de Systemische Natuurwetten. 

Lonneke Messelink

Over Lonneke

Door haar onverwachte scheiding in 2013, weet Lonneke als ervaringsdeskundige als geen ander hoe groot de impact van zo’n levens veranderende gebeurtenis kan zijn, zowel positief als negatief. Voor haar betekende haar scheiding het startschot om weer terug naar haarzelf te gaan. Gedurende de jaren heeft zij verschillende methoden en technieken ontdekt die haar hebben geholpen om de scheiding te verwerken, de moeder voor haar kinderen te zijn die ze graag wil zijn en te durven kiezen voor wat belangrijk is voor haar. 

Eén van haar favoriete technieken die ze ook graag inzet tijdens haar coaching sessies, is EFT. Eerst heeft ze zelf mogen ervaren hoe enorm krachtig deze techniek is om vastgezette emoties, spanning en stress los te laten. Zelfs 5 jaar na haar scheiding, meerdere coachtrajecten en een NLP- en intuïtief coach-opleiding verder, bleek dit nog heel veel bij te dragen om weer écht lekker in haar vel te komen zitten. 

Als intuïtief coach helpt ze nu mannen en vrouwen die vastlopen na hun scheiding of doordat hun (nieuwe) relatie al een tijd niet lekker loopt. Haar specialisme is ondersteuning bieden bij het opruimen van emotionele triggers die van invloed zijn op relaties. De relatie met de partner, de ex-partner, de kinderen én de relatie die mensen met zichzelf hebben. Ze werkt vanuit de visie dat verbinding met de ander, begint met de verbinding met jezelf.

Lonneke Messelink

Spread the love, joy and energy 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders