Rust begint bij jou - Back2Me Academy

Rust begint bij jou

Wil jij de rust weer voelen en ervaren binnen je gezin?

De rust waar je naar verlangt, begint bij jou.

Het is zo belangrijk dat jij goed voor jezelf zorgt!

Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter dat is voor de mensen in jouw omgeving. Dus ook voor je partner en kind(eren).

Dit is waarschijnlijk niet nieuw voor je. Maar tussen weten en doen zit in de praktijk toch vaak een verschil 😉. En elke keer dat een friendly reminder zoals deze voorbij komt, kun je opnieuw de keuze maken om goed voor jezelf te zorgen.

Je bent geen slechte moeder als je kiest om tijd en energie te stoppen in iets waar jij van oplaadt.

Als je dat niet gewend bent kan dat wel even gek voelen. Steekt schuldgevoel waarschijnlijk ook de kop op. Vraag jezelf dan af of dat schuldgevoel echt van jou is of misschien meer te maken heeft met de verwachtingen van de buitenwereld.

Wil je aan die verwachting voldoen ten koste van jezelf?

En het is helemaal oké om klein te beginnen. Je hoeft niet meteen een vakantie zonder kinderen of zelfs zonder je partner te boeken. Neem kleine stapjes die goed voelen voor jou.

Gewoon 10 minuutjes jezelf tijd gunnen om rustig in de tuin te genieten van een kopje thee of cappuccino in de zon kan al wonderen doen. Even bewust tijd maken voor jezelf om uit je hoofd te komen. Even niet klaar staan voor een ander. Elke dag 10 minuutjes bewust kiezen om klaar te staan voor jezelf en jezelf te geven waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Op deze manier zorg je er zelf voor dat je batterijtje weer oplaadt en je weer nieuwe energie hebt om die daarna met anderen te delen.

Zo wordt goed voor jezelf zorgen, ook goed voor de ander. En de rust die je daarmee steeds meer in jezelf terugvindt, werkt ook door op de rust in huis.

Heb je meer nodig om de rust in jezelf weer te voelen? Je bent van harte welkom voor een intuïtieve coachsessie of Access Bars behandeling.

Liefs,
Lonneke
Back2Me Academy 

Krijg helderheid in een Back2Me sessie

Verbind je weer met jezelf

Bel me op 06 48506902, stuur een mailtje naar lonneke@back2me-academy.nl of stuur een berichtje via onderstaand formulier.
Deze vrijblijvende Back2Me kennismakingssessie kan zowel online als in Etten-Leur plaatsvinden. 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders