Stop je energie in je eigen heling - Back2Me Academy

Stop je energie in je eigen heling

‘Ik wil niet meer dat hij me zo triggert, dat hij die macht over mij heeft. Daar wil ik los van komen.’

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Deze wens hoor ik elke keer weer tijdens (kennismakings)gesprekken.

Daarom ontwikkel ik een online programma speciaal voor jou: Back2Me Academy. Een training die je gaat helpen om je energie te laten gaan naar wat goed is voor jou i.p.v. je energie te laten gaan naar de ander (waar je toch geen invloed op hebt).

In de Back2Me Academy draait het om jou. Wat de scheiding met jou gedaan heeft en nog doet, wat jij voelt, wat jij denkt, waar jij je energie in steekt, wat jij doet.

Het gaat dus niet over je ex (man of vrouw; voor de leesbaarheid hou ik hier verder de mannelijke ex aan). Wat hij doet en anders zou moeten doen, wat hij zou moeten zeggen, welke keuzes hij in jouw ogen zou moeten maken, wat hij in jouw ogen allemaal fout doet en heeft gedaan. Dit programma gaat over jou. Je gaat je energie weer steken in jezelf. In wat er in jou omgaat, wat je écht nodig hebt en welke keuzes jij kan maken om hier (nog) sterker uit te komen. Zonder dat je hem daarbij nodig hebt, zijn goedkeuring, zijn waardering, zijn aandacht, zijn begrip, zijn excuses.

 De ander analyseren

De neiging om de ander te gaan analyseren. Herken je die ook? Wat hij fout doet, anders zou moeten doen, nog moet leren, al dat soort gedachtes. Zo begrijpelijk, je hoopt daarin antwoorden en oplossingen te vinden. Maar uiteindelijk leg je het daarmee buiten jezelf en ben je je energie aan het steken in hem, terwijl jij jouw eigen energie zo waard bent. Met die energie kun je namelijk iets, daar heb jij invloed op; op hem niet. Niet meer zoals je gewend was en dat gaat ook alleen maar minder en minder worden. Je bent niet meer samen en dat is de realiteit. Hoe eerder het je lukt om de focus weer op jezelf te leggen en je energie in je eigen heling te stoppen, hoe sneller je de draad van je leven weer écht op kunt pakken. Dat je keuzes gaat maken die goed zijn voor jóú, die bij jou passen. Zodat je een nieuw plaatje in je hoofd kunt gaan creëren, waarin jij de leiding hebt over je eigen leven.

 Jij bepaalt

Er is maar één persoon die ervoor kan zorgen dat jij hier (nog) sterker uit gaat komen. En dat ben jij. Jij maakt jouw eigen keuzes en welke keuzes jij maakt bepalen uiteindelijk hoe jouw leven verder vorm krijgt. Dáár heb jij invloed op. Jij bent degene die de stappen zet, die de keuzes maakt. Dat betekent niet dat je geen keuzes of stappen zult maken die je achteraf gezien liever anders had willen doen. Niemand is perfect. Dus dat hoef jij ook niet te zijn! Zie dat als leermomenten, durf terug te kijken, ervan te leren. Juist daar zit je mogelijkheid tot groei.

Jij bent dus zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Je scheiding verwerken is iets wat je zelf moet doen, dat is jouw unieke proces, met jouw eigen gedachten, emoties, gevoelens en ervaringen. Jij bent de enige die door dit proces heen kan gaan. De stappen die je neemt en de keuzes die je maakt, bepalen hoe je door dit proces heen gaat en hoe sterk je hieruit komt. Die keuzes en stappen maak jij zelf.

Je hoeft het alleen niet ALLEEN te doen. Sta mensen in je omgeving toe om er voor je te zijn. En ik ben er ook graag voor je om je te helpen. We hebben allemaal ons eigen unieke proces en tegelijkertijd zijn er ook veel punten van herkenning en overeenkomsten. Wat jij doormaakt, denkt en voelt is niet gek. Jij bent niet gek. In tegendeel. Jij bent de moeite waard. Altijd. Ook nu. Jij bent de moeite waard om je eigen energie in te steken. Om te zorgen dat je hier juist sterker en liefdevoller door wordt. En dat begint bij de basis: liefde voor jezelf. Steek je energie in je eigen heling. Dat ben je zo ontzettend waard!

Wil jij ook niet meer getriggerd worden door je ex? Voel jij ook dat het tijd is om je energie te gaan stoppen in je eigen heling? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in een Back2Me sessie. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op om onze sessie te plannen. Zodat je energie weer naar JOU kan gaan!

Liefs,
Lonneke 

Krijg helderheid in een Back2Me sessie

Verbind je weer met jezelf

Bel me op 06 48506902, stuur een mailtje naar lonneke@back2me-academy.nl of stuur een berichtje via onderstaand formulier.
Deze vrijblijvende Back2Me kennismakingssessie kan zowel online als in Etten-Leur plaatsvinden. 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders