Terug naar jezelf met liefde en compassie

Terug naar jezelf gaan is een proces dat geduld en tijd nodig heeft. Je bent niet in één dag van jezelf verwijderd geraakt, dus geef jezelf de ruimte om jezelf weer opnieuw te ontdekken, om weer dichter bij jezelf te komen. Met alle ervaringen die daarbij horen.

Mijn startschot

Voor mij begon de weg terug naar mezelf met mijn scheiding. Dat was het moment waarop ik (voor mij volledig onverwachts) werd teruggeworpen op mezelf. De intense periode die daarop volgde, heeft me heel veel over mezelf geleerd. Het bleek het startschot om dingen in mezelf aan te gaan kijken. De mooie en de minder mooie dingen.

Ik ontdekte emoties en gevoelens die ik al heel lang niet meer had gehad. Ik had niet eens voor mogelijk gehouden dat ik die zo intens zou kunnen voelen. Zowel positief als negatief. Het bracht kanten in mij naar boven die ik nog niet kende, en daar was ik lang niet altijd even blij mee. Vaak vond ik het verwarrend in confronterend.

Vooral de emotionele rollercoaster waar ik in belandde, was heel vermoeiend. Emoties als verdriet, pijn, boosheid, woede, machteloosheid, frustratie, ongeloof, maar ook dankbaarheid, liefde, compassie en empathie wisselden elkaar in hoog tempo af, zowel voor hem als voor mezelf. Er waren momenten dat ik niks meer van mezelf begreep.

Verlangen om terug naar mezelf te gaan 

Ik verlangde er enorm naar weer rust en vertrouwen te voelen in mezelf en in de liefde. Zodat ik de liefdevolle moeder kon zijn voor mijn kinderen die ik graag wilde zijn. Zodat ik me weer open kon stellen voor een nieuwe partner in mijn leven. Zodat ik me gewoon weer mijn positieve, vrolijke zelf kon voelen.

Dat verlangen zorgde ervoor dat ik me steeds meer ging verdiepen in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dat pad volg ik nu nog steeds en het heeft me heel veel gebracht.

Eén van de dingen die het me gebracht heeft, is de ontdekking van een methode om op een liefdevolle, constructieve manier te leren omgaan met al mijn emoties, gevoelens en gedachten. Het hielp me om de lading eraf te halen, zodat er ruimte kwam voor rust en ontspanning. Het hielp me om dingen in een ander licht te zien en anders te benaderen. Met meer liefde en compassie, vanuit de acceptatie van wat is. Het hielp me om los te laten wat ik niet meer nodig had, wat mij niet meer diende.

Nog steeds is dit mijn favoriete tool om te gebruiken als ik ergens tegenaan loop wat ik graag anders zou willen zien of ervaren. Het helpt me nog steeds om patronen te doorbreken en de lading van gevoelens, emoties en gedachten af te halen. Het zorgt ervoor dat ik met meer rust, ontspanning, liefde en compassie door het leven ga. Het helpt me om de mama, partner en persoon te zijn die ik graag wil zijn.

Mijn wens voor jou

Het is mijn wens om jou hier ook mee te helpen. Ik help je graag weer de verbinding met jezelf te voelen en goed voor jezelf te zorgen. Zowel emotioneel, mentaal, fysiek als spiritueel. Want als jij goed voor jezelf zorgt, kun je er veel beter zijn voor de mensen om je heen.

Als intuïtief coach heet ik je van harte welkom in mijn praktijk. Ik geef je graag de tools in handen die jou ook gaan helpen weer terug naar jezelf te gaan!

Wil je nu al meer weten en zelf ervaren wat mijn favoriete tool voor jou kan doen? Lees dan hier meer over Emotional Freedom Techniques (EFT, ook wel tappen genoemd). Hier kun je ook meteen toegang vragen tot verschillende gratis Tapping Meditaties, zodat je de ontspannende kracht van EFT meteen zelf kunt ervaren.  

Liefs,

Lonneke

Krijg helderheid in een Back2Me sessie

Verbind je weer met jezelf

Bel me op 06 48506902, stuur een mailtje naar lonneke@back2me-academy.nl of stuur een berichtje via onderstaand formulier.
Deze vrijblijvende Back2Me kennismakingssessie kan zowel online als in Etten-Leur plaatsvinden. 

Scroll naar top

Gratis Back2Me Gesprek

 *= verplicht

Gratis back2Me gesprek

 *= verplicht

Back2Me Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders